Alla inlägg den 18 februari 2008

Av Miss Iskalla - 18 februari 2008 10:55

Två svenskar och två norrmän skulle ut och åka tåg. Norrmännen köpte var sin biljett men såg att svenskarna bara köpte en biljett tillsammans. Norrmännen blev lite fundersamma. Väl ombord på tåget såg de två norrmännen att svenskarna låste in sig på toaletten. När konduktören kom knackade han på toalettdörren och sa:
- "Biljetten".
Svenskarna stack ut biljetten genom dörrspringan. Konduktören klippte biljetten och stack in den igen. Norrmännen såg det hela och blev mycket imponerade. På hemvägen köpte de två norrmännen en biljett tillsammans. Svenskarna köpte ingen alls. Ombord på tåget gick norrmännen och låste in sig på toaletten. Efter en stund kom svenskarna och knackade på dörren och sa:
- "Biljetten".
Norrmännen stack ut biljetten genom dörrspringan. Svenskarna tog biljetten och gick och låste in sig på toaletten mitt emot.

Av Miss Iskalla - 18 februari 2008 10:54

Under andra världskriget invaderade tyskarna Norge. De ropade välkända norska förnamn till norrmännen som reste sig upp i skyttegravarna. De blev då genast nerskjutna av tyskarna. Till slut kom norrmännen på att de kunde ropa tyska förnamn.
De började med Hans.
- Vem frågar, svarade tysken.
En norrman reser sig upp och sa:
- Det var jag!

Av Miss Iskalla - 18 februari 2008 10:52

Kl. 3 på natten kommer den norska polisen till stationen, alldeles naken.
- Vad fan gör du här så här dags, och alldeles naken, frågar befälet?
- Jo, svarar polisen, jag har varit på fest, och där var en massa nakna tjejer också. Plötsligt släcktes ljuset, och en kvinna sade:
- Alla män klär av sig!
- Så tog jag av alla kläderna!
Sedan sade kvinnan:
- Alla män till arbetet!
- Vad hände sedan frågar befälet.
- Nu är jag här chefen!!!

Av Miss Iskalla - 18 februari 2008 10:48

I brottningens weltervikt fanns en polack som var lika omöjlig att slå som Karelin varit under ett antal år. Han hade ett specialgrepp som var uppkallat efter honom och det kallades Zylkowskis kringla.
Alla brottare fasade för att hamna i detta grepp och ingen hade någonsin lyckats ta sig ur det. Vid senaste VM hade en stackars engelsman mot alla odds tagit sig till final och ställdes nu mot Zylkowski.
Alla var övertygade om att han skulle hamna i den berömda kringlan men trots detta försökte givetvis hans tränare peppa honom inför matchen:
- Tänk nu på att röra på fötterna och vad du än gör så passa dig för Zylkowskis kringla, hamnar du i den är det kört!
- Ja, ja, sa killen uppgivet och gick in till första ronden.
Mot all förmodan lyckades han stå på benen hela första ronden och kom ut i matthörnan för att pusta ut. Tränaren var i extas:
- Otroligt bra jobbat! Fortsätt så här och rör på dig hela tiden. Men vad du än gör så se upp för Zylkowskis kringla för hamnar du i den är det kört!
Andra ronden tog sin början och den lille engelsmannen stretade emot allt vad han orkade. Till allas oerhörda förvåning överlevde han även rond 2 men var i praktiken helt slut när han gick ut i matthörnan.
Tränaren tjoade av lycka och försökte på nytt peppa honom:
- Fy fan vad bra du jobbar! Fortsätt så här så kanske du fixar det. Men passa dig för kringlan!
Tredje ronden tog sin början och engelsmannen tog sig in på vingliga och mycket trötta ben. Efter ca 4 sekunder sa det pang och han låg på golvet fullständigt fastklämd under Zylkowski. Han kunde inte röra vare sig armar eller ben och det snurrade i huvudet på honom. Den berömda kringlan satt stenhårt omkring hans kropp. Tränaren såg oroligt på från mattkanten och var precis beredd att kasta in handduken då det hördes ett fruktansvärt tjut. Zylkowski åker i en båge genom luften och hamnar pladask på rygg.
Engelsmannen kastar sig över honom och sensationen är ett faktum:
Han har besegrat Zylkowski, tagit sig ur den berömda kringlan och blivit världsmästare. Tränaren håller på att få fnatt och stammar upphetsat:
- Det var det värsta jag har sett ! Hur fan bar du dig åt för att komma loss?
- Det skall jag säga dig, flåsade engelsmannen. Jag satt fast som i ett skruvstäd och kunde inte röra en fena. Då fick jag plötsligt syn på en pung ovanför mig och jag bet till allt vad jag kunde, och en sak skall du veta, jävlar vad stark man blir när man biter sig själv i pungen!

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards