Alla inlägg den 6 april 2008

Av Miss Iskalla - 6 april 2008 23:41

En liten försagd kontorist var förskräckligt rädd för chefen och en dag när han kände sig dålig och hans kamrat föreslog att han skulle gå hem sa han:
- Inte kan jag göra det. Chefen skulle ge mig sparken.
- Var inte dum nu, sa vännen. Han är inte här idag så han märker inget.
Motvilligt gick kontoristen till slut hem och när han kom fram såg han genom ett fönster hur chefen lidelsefullt kysste hans fru.
Han sprang tillbaka till kontoret, rusade in till vännen och skrek:
- Du är just en fin vän som ger mig sådana råd! Han tog mig nästan på bar gärning!

Av Miss Iskalla - 6 april 2008 23:40

Fröken hade läxförhör på lågstadiet i Tierp. Varje gång Kalle fick en fråga slickade han på fingret och strök sig över pannan. Fröken ville till slut veta varför han gjorde på det viset varje gång han fick en fråga. Kalle svarade:
- Jo det är därför att ibland när vi lagt oss och skall somna så brukar mamma säga till pappa: "Stryk lite saliv på huvudet så går det lättare".

Av Miss Iskalla - 6 april 2008 22:27

En vacker dag sprang en liten flicka runt på en nudiststrand. Hon sprang fram till en man och pekade på mannens stolthet och undrade vad det var för något. Då sa mannen:
- Jo, detta är min egna, käraste fågel.
Flickan förstod att det var mannens fågel och sprang vidare. Mannen var trött och somnade. Efter en stund vaknade han upp spyfärdig och illamående, han såg att den lilla flickan satt lite småtjurig jämte honom. Han frågade vad som hade hänt och den lilla flickan svarade:
- Jag ville bara klappa din fågel, då blev den arg och spottade mig i ansiktet. Då blev jag så arg så jag bröt nacken av fågeln och knäckte de två äggen bredvid!

Av Miss Iskalla - 6 april 2008 22:26

Klass 2 har undervisning om kroppstemperaturer. Fröken försöker på alla sätt att förklara att det förekommer olika temperaturer och säger:
- Människor har 37 grader, men till exempel de små pippiarna som flyger i luften, som har fjäder och dun på sig, har ända upp till 41 grader. Sven har noga studerat en traktor som kör på fältet och är absolut inte närvarande när fröken säger:
- Nå Sven vad sa jag nu?
Sven reser sig blixtsnabbt och svarar:
- Fröken sa att människor har 37 grader men när man pippar så fjäder och dun flyger i luften, då kan man få ända upp till 41.

Av Miss Iskalla - 6 april 2008 22:25

Någonstans i värmlandsbygderna skulle det bli tillökning i familjen som förut endast bestod av far, mor och en son på sju år. Barnet var redan på väg, så mannen måste tjänstgöra som barnmorska och sonen fick assistera. Faren klippte navelsträngen och daskade barnet i stjärten som barnmorskan brukar göra. Detta såg sjuåringen, varvid han utropade med viss förtjusning:
- Det gjorde du bra, farsan, ge honom en jäkel till, han hade ingenting där att göra!

Av Miss Iskalla - 6 april 2008 22:24

Susan och Erik hade varit gifta i sex dagar. Den unga frun känner sej i sjunde himlen och kan inte få nog av kärlekens fröjder. Han däremot tycker att ömheten är ljuvlig i början, men så småningom tycker han att det börjar bli lite väl mycket av de goda. En dag säger Susan med hänsyftning på den kyla hon den senaste tiden kunnat lägga märke till hos sin make:
- Oh Erik, vi har bara varit gifta i sex dagar och du älskar mig inte längre!?
- Visst älskar jag dig Susan, men till och med Vår Herre vilade sig på den sjunde dagen.

Av Miss Iskalla - 6 april 2008 22:14

Enslingen bodde ensam på en fäbodvall med bara några getter som sällskap. En dag kom hans bror för att hälsa på. I brist på sällskap brukade enslingen använda sina getter för sin lust. När brodern kom var han i full färd med sin älskog. Brodern såg på en stund, så sa han:
- Varför sträcker geten ut tungan?
Halvt i trans ser enslingen på geten och missuppfattar totalt situationen.
- Brorsan, brorsan trä på en get till för helvete!

Av Miss Iskalla - 6 april 2008 22:12

Och så var det bondsonen som for till Stockholm för att studera. Innan han reste tog hans far honom i enrum och sade:
- Är det så att du går ut med en flicka ur det s.k lätta gardet, så skicka räkningen hit hem. Men för mors skull så är det naturligtvis bäst om du skriver att du hyrt jaktmark.
Sonen for och snart kom den ena räkningen efter den andra hem till fadern. Där stod – hyrt jaktmark – 200 kr, hyrt jaktmark – 250 kr.
Fadern tyckte så småningom att det blev för dyrt och meddelade sonen att denne måste hyra billigare jaktmarker. Det började så komma nya räkningar – nu på tvåsiffriga belopp. Helt plötsligt slutade det komma jaktmarksräkningar och fadern trodde lättad att sonen äntligen stadgat sig. Men en dag kom det en ny räkning:
Reparation av bössan – 500 kr.

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards