Alla inlägg under januari 2008

Av Miss Iskalla - 20 januari 2008 11:05

Göran Persson var på besök i sin nuvarande hemstad Malmö. Det var en fin och solig sommardag och Göran bestämde sig för att åka på en cykeltur inne i Malmö. Han cyklade längs en kanal och råkade vingla till så att han åkte ner i kanalen.
Göran var oförmögen att ta sig upp ur kanalen av egen kraft och skrek därför på hjälp. Det var ganska mycket folk ute och promenerade denna dag och många gick även förbi kanalen där Göran låg och skrek på hjälp. Det var en hel del som stannade upp för att se vem det var som skrek. Men när dom såg att det var Göran Persson, så brydde dom sig inte om det, utan gick vidare. Men till slut i alla fall så var det två 12-åriga pojkar som förbarmade sig och hjälpte upp Göran. Göran var mycket tacksam och sa:
- Det var väldigt snällt av er pojkar, jag har legat i kanalen en bra stund utan att någon brytt sig om mig. För att visa min uppskattning får ni önska er något, vad vill ni ha?
- Jag skulle vilja ha tillbaka min cykel sa den ene pojken och pekade på cykeln som Göran haft.
- Det skall du få, sa Göran. Vad vill du ha? sa han till den andre pojken.
- Jag skulle gärna vilja ha en begravning!
- Begravning? Varför det? undrade Göran.
- Jo, för när min farsa får veta att jag har räddat Göran Persson, så kommer han att slå ihjäl mig!!!

Av Miss Iskalla - 19 januari 2008 18:54

Clinton och påven dör på samma dag.
Påven skulle till himmeln, Clinton till helvetet, men det sker en förväxling, och Clinton hamnar i himmeln, Påven i helvetet. Påven klagar hos djävulen, som erkänner att det har skett en förväxling, och det ska rättas till inom 24 timmar.
Clinton är på väg ner till helvetet, påven upp till himmeln.
När de träffas halva vägen, säger påven:
- I hela mitt heliga liv drömde jag om att träffa jungfru Maria!
- Min heliga fader, ni är ute 24 timmar för sent! Säger Clinton.

Av Miss Iskalla - 19 januari 2008 18:51

Göran Persson och Margareta Winberg är på riksdagshusets balkong. De kan inte enas vad är fel och vad är olycka. nedanför på gatan kommer en arbetslös, de frågar honom.
Han svarar så här:
- Att jag är fattig, och har ont om mat. Det är fel, men inte olycka! Men om balkongen ni står på skulle rasa ner. Det vore en olycka, fast inte helt fel!

Av Miss Iskalla - 19 januari 2008 18:50

Det var Göran Persson som var i USA och besökte Clinton. Persson blev så fruktansvärt imponerad av skickligheten hos Clintons personal så han frågade Ted Baker hur presidenten bar sig åt för att anställa så duktig personal.

Ted Baker berättade att Clinton brukade kalla in den som skulle anställas till det ovala rummet och där ställde han frågan: "Vem är din fars son och dina barns far?" När Ted blev inkallad fick han denna fråga och han svarade naturligtvis "det är ju jag" och så fick han jobbet. Göran Persson blev mycket imponerad och när han satt på flyget hem bestämde han sig för att pröva detta på sina medarbetare hemma.

När Persson kommit tillbaka till regeringskansliet kallade han till sig Tage G Pettersson och ställde frågan: "Vem är din fars son och dina barns far?" Tage G Pettersson tvekade ett tag, sedan frågade han om han fick tänka lite på frågan och det var O.K för Persson.

Tage G Pettersson går ut i korridoren och där möter han Carl Bildt. Han stoppar Bildt och ställer samma fråga till honom. Bildt svarar "det är ju jag". Tage G Pettersson tackar för svaret och skyndar sig in till Persson och säger: "Nu vet jag svaret på din fråga, det är Carl Bildt". Persson skakar förtvivlat på huvudet och säger: "Det är helt fel, det är ju Ted Baker"......

Av Miss Iskalla - 19 januari 2008 18:48

I USA hade man uppfunnit ett piller som skulle öka sexlusten.
Man döpte pillret till "Take a pill, be like Bill"

Av Miss Iskalla - 19 januari 2008 18:47

En svensk och en amerikan snackar. Amerikanen:
- We've got Bill Clinton, Jonny Cash and Bob Hope!.
Svensken:
- We've got Göran Persson, no Cash and no Hope!

Av Miss Iskalla - 19 januari 2008 18:42

Hillary Clinton dog och kom till himlen. På väggen i entrèn satt en oräknelig rad med väggklockor. Sankte Per förklarade att klockorna mätte otrohet. Så fort en man var otrogen tickade hans klocka fram en kvart.
Hillary bad då att få se sin mans klocka.
- Den har Gud i sitt rum som fläkt, förklarade Sankte Per.

Av Miss Iskalla - 19 januari 2008 18:38

Filip dör och hamnar vid pärleporten. Där träffar han Sankte Per som berättar att han inte får tillträde till himlen eftersom han har fuskat med skatten. Enda sättet för honom att bli insläppt i himlen är att ha sex med en korkad och ful kvinna under de kommande fem åren och låtsas att han tycker om det.
Filip bestämmer sig för att det är ett ganska lågt pris att betala för att få leva i evighet i himlen, så han tar sin kvinna, knallar iväg och låtsas vara lycklig. Efter ett tag träffar han sin gamla barndomsvän Hannes som har en ännu mer motbjudande kvinna i sitt sällskap.
När Filip frågar Hannes vad som står på så svarar han:
- Jag skattefifflade och lurade kommunen på en jäkla massa pengar.
De tittar på varandra i samförstånd och bestämmer sig för att hänga runt tillsammans istället för var och en för sig.
Efter ett tag möter de på sin gemensamme vän Rickard som har en fantastiskt vacker och charmerande kvinna i sitt sällskap. Chockerade frågar de honom hur han lyckades få en gudinna till sällskap.
- Jag har ingen aning, men jag klagar definitivt inte, svarar Rickard. Bättre än så här blir det inte och dessutom har jag fem år av fantastiskt sex att se fram emot. Det är bara en sak jag inte riktigt förstår. Varje gång vi har legat med varandra så vänder hon sig om och mumlar något om skattefusk.

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards