Direktlänk till inlägg 14 juli 2007

Tio klantiga idrottsmän

Av Miss Iskalla - 14 juli 2007 12:24

1. Santiago Canizares
Under det spanska fotbollslandslagets uppladdningsläger inför VM 2002 lyckas förstemålvakten Canizares med konststycket att tappa sin parfymflaska i badrummet. För att rädda den förmodat dyra flaskan sträcker Canizares ut foten. Resten är klumpighetshistoria. Flaskan landar mjukt på målvaktens fot som i gengäld stukas illa och alla tankar på VM-slutspel grusas.


2. John Smoltz
Innan en match försöker baseballaget Atlanta Braves "righthander" jämna ut sin något skrynkliga matchtröja genom att stryka den. Han glömmer dock att först ta av sig plagget och får följdaktligen 1:a gradens brännskador.


3. Brian Anderson
Baseballspelaren från Arizona fick 1999 omfattande brännskador i ansiktet efter att ha bränt sig på ett hotellrum i Texas. Även denna baseballspelare fumlade med strykjärnet — dumt nog kände han av temperaturen mot sin ena kind! Brian missade ytterligare ett par matcher senare på säsongen därför att hans armbåge "stelnat till". Orsaken till denna skada låg i att Brian lagt upp armen på baksätet under en 20 minuter lång taxifärd.


4. Adelino Barros
På en träning 1997 ska Adelino, ansedd som en av Portugals bästa målvakter och spelare för topplaget Vitoria Guimares, hämta bollen i målet. Han lutar sig in och sparkar till bollen, men tappar samtidigt balansen. Adelino faller in i nätet, fastnar med munnen och blir hängande, i just det, munnen och bryter käkbenet.


5. Ludomir Ganev
Under Volleyboll-VM 1990 i Rio de Janerio hamnade den 205 cm långe bulgaren i ett slumområde. Ludomir, stor stjärna i hemlandet, är lite kaxig mot några små fattiga gatubarn så att en av ungarna (enligt polisens signalement ungefär 7-9 år gammal) drar fram en revolver och skjuter volleybollhjälten i foten!


6. Alan Pascoe
Efter att ha segrat i ett häcklopp i England 1970, faller Pascoe under ärovarvet och skadar ryggen så allvarligt att hans säsong är över.


7. Ed Lubanski
Medlem i bowlingens Hall of Fame fick dra sig ur Niagara Falls-turneringen 1984 sedan hans klot ramlat ner från sängen på hans motellrum och krossat hans tår.


8. Lasse Wirén
Världens bäste långdistansare under 1970-talet. Den gänglige finländaren missade en halv säsong efter att ha rest sig för fort när hans telefon ringde.


9. Steve Cram
Den engelske medeldistansaren skadade sin ankel allvarligt och missade flera tävlingar efter att ha sparkat på en Coca-Colaburk. Burken visade sig vid senare undersökning vara tom.


10. Brett Ogle
Det ganska misslyckade golfproffset hade aldrig vunnit en stor turnering. Nu, på 17:e hålet i Austrailian Open 1990, ligger han blott ett slag efter ledaren när han missar slaget med sin järntvåa. Han träffar istället ett träd alldeles bredvid. Bollen far tillbaka och träffar Bretts knä med våldsam kraft. Brett tvingas bryta och eftersom det inte finns någon is i närheten att kyla skadan med ingriper en rådig åskådare och förbinder knäet med ett sexpack Heineken.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Miss Iskalla - 12 augusti 2010 16:15

Två gubbar sitter i en roddbåt och fiskar.Så flyter en flaska med kork förbi och gubbarna lyfter upp den och öppnar korken.En ande uppenbarar sej och säger: Vad önskar ni för belöning för att ni befriade mej ur flaskan? Gubbarna funderar och den ...

Av Miss Iskalla - 11 augusti 2010 16:11

En till synes blind man, beställde in kaffe, på ett cafe' . Då han fick det begärda hällde han kaffe, grädde och socker i koppen utan att spilla en droppe.Tog sitt wienerbröd från fatet som om han såg och drack, tuggade begärligt. En man som satt...

Av Miss Iskalla - 10 augusti 2010 16:15

En miljonär har party i sin trädgård och säger till gästerna att han lovar att ge vad som helst till den som simmar tvärs över poolen.Det är bara ett problem.Swimmingpoolen är full i hajar. Plask!En man landar i vattnet och börjar genast simma som ...

Av Miss Iskalla - 9 augusti 2010 16:15

Två överförfriskade traskar fram på järnvägsspåret. -Usch, alla dessa trappsteg, de tar musten ur mej. Säger den ene. -Är väl inte så farligt med trappstegen! Svarar den andre.Det värsta är att ledstängerna är så förbannat korta. ...

Av Miss Iskalla - 24 juni 2010 10:31

Läraren:-En mullvad äter varje dag lika mycket som den väger.Eleven:- Hur kan mullvaden veta hur mycket den väger? ...

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards