Alla inlägg den 13 september 2007

Av Miss Iskalla - 13 september 2007 21:23

En kvinna som som låg i skilsmässa med sin man var ute och gick på stranden. Hon var arg på sin man som hon tyckte var ett riktigt svin. Plötsligt hittade hon en gammal flaska i strandkanten. Hon tog upp den och öppnade den och ut kom en ande.

-Som tack för att du befriade mig får du tre önskningar uppfyllda, lovade anden. Men eftersom du är gift kommer din make att få dubbelt så mycket som du får av allting som du önskar dig.

-Jag vill ha ett riktigt dyrbart diamanthalsband, sa kvinnan. Och vips höll hon ett underbart diamanthalsband i handen. I samma ögonblick stod hennes man och höll förvånad i två exakt likadana diamanthalsband.

-Nästa önskning, sa anden.

-Då vill jag ha en miljon dollar, sa kvinnan. Omedelbart uppfylldes hennes önskan och hennes man fick i samma ögonblick två miljoner dollar.

-Nu ska du få din tredje och sista önskan uppfylld, sa anden.

Kvinnan funderade en kort stund och sa sedan. -Skräm mig halvt ihjäl.

Av Miss Iskalla - 13 september 2007 21:20

Föredragshållaren talar om gifter och annat olämpligt i födan. Han frågar åhörarna:
- Känner någon av er till något som vi äter som kan förorsaka oss åratal av lidande?
En röst i mängden:
- Bröllopstårta...

Av Miss Iskalla - 13 september 2007 21:19

Killen till tjejen dagen efter som de träffades och tillbringade natten tillsammans: -Gumman, hur många killar hade du innan mig? Det blev tyst en lång stund... Då säger killen: -Förlåt mig gumman jag har väl inte sårat dig med min fråga eller?-Nej då...kom svaret jag räknar fortfarande!

Av Miss Iskalla - 13 september 2007 21:19

En man från storstaden kom in i en bar i Texas och satte sig ner. Mannen bakom disken frågade vad han ville han och han svarade: - Jag tar en whiskey.- Ska du ha en vanlig whiskey, eller ska du ha en Texas-whiskey? (Och som nog alla vet är allt jättestort i Texas) - Ah jag tar en Texas-whiskey. Bartendern tog upp ett 1 liters glas och fyllde de. Mannen drack upp det. Då frågade han bartendern: - Kan jag få en cigarr? - Visst, ska du ha en vanlig cigarr eller en Texas-cigarr? - Ah jag tar en Texas-cigarr. Så bartender tog upp en 1/2 meter lång cigarr och gav den till mannen som tände den och rökte. Efter en timme så frågade han bartendern: - Var ligger toaletten? - Andra dörren till höger. Mannen stapplade iväg och full som han var efter whiskeyn så tog han dörren till vänster istället och trillade ner i en pool och han skrek: - Hjälp spola inte, spola inte!

Av Miss Iskalla - 13 september 2007 21:18

- Vad du ser förstörd ut!
- Jo, jag halkade på en hundlort.
- Och slog dig så hemskt?
- Nej, då halkningen klarade jag. Men efter mig kom en kille och stod på öronen i samma lort. Så då sa jag: - Det där gjorde jag nyss.
Det skulle jag inte ha gjort, för jag åkte på en rejäl omgång..

Av Miss Iskalla - 13 september 2007 21:18

Två jägare går i skogen då den ene plötsligt kollapsar och slutar andas.Den andre får fram sin mobil och ringer 112. "Min kamrat är död. Vad ska jag göra", skriker han till larmoperatören. - Ta det lugnt, jag kan hjälpa dig. Först måste du försäkra dig om att han är död, svarar operatören. Det blir tyst, sen hörs ett skott och jägaren återvänder till luren. "OK, och nu då?"

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards