Alla inlägg den 12 september 2007

Av Miss Iskalla - 12 september 2007 21:17

Tre unga pojkar hittade en hundralapp och började diskutera vad skulle göra med den oväntade inkomsten. De hade många idéer och svårt för att komma överens. Till sist sade en av dem: "Jag tror att det roligaste vore att köpa en ask Tampax." "Hur skulle vi kunna ha roligt med en ask tamponger?" undrade en annan. "Jag vet inte riktigt," svarade den första pojken. "Men har du inte sett reklamen på TV? Med Tampax så kan du bada och cykla och rida..."

Av Miss Iskalla - 12 september 2007 21:16

En åldrande man klagade hos husläkaren över att hans hustru ständigt kritiserade honom för bristande potens. Läkaren förstod problemet och skrev ut lämplig medicin. En månad senare återvände mannen till läkaren, tackade honom för hjälpen och sade att han nu gjorde det fyra gånger om dagen. "underbart," sade doktorn, "men vad säger din hustru om så mycket älskog?" "Vet inte," sade mannen, "jag har inte varit hemma än!"

Av Miss Iskalla - 12 september 2007 21:16

Två fattiga killar var inbjudna av en rik kille att bada i hans simbassäng. När de höll på att byta om till badbyxor vände sig den ene till den andre och sade:"Lade du märke till hur små kukar dom rika killarna har?" "Ja," sade den andre, "men det beror nog på att dom har leksaker att leka med."

Av Miss Iskalla - 12 september 2007 21:15

Mannen ringde sin husläkare och lät direkt hysterisk: "Min femåriga son svalde just ett kondom!" "Var inte orolig, jag kommer snart och tittar till honom." Just som husläkaren skulle ge sig iväg på hembesöket ringde mannen på nytt: "Doktorn, nu behöver ni inte komma över. Jag har hittat ett annat kådis!"

Av Miss Iskalla - 12 september 2007 21:14

Gunilla var en nyfiken trettonårig flicka som sade till sin mamma: "Mamma, jag skulle vilja att du äntligen berättade en sak för mig!" "Jaha," sade mamman, "jag har bara väntat på att du skulle börja fråga om blommor och bin och sånt." "Nej," sade flickan, "det är inte det. Jag vet allt om hur man knullar och sånt. Vad jag vill veta är hur man bär sig åt för att göra grova spagetti ihåliga."

Av Miss Iskalla - 12 september 2007 21:14

Watson upphörde aldrig att förvånas över Sherlock Holmes slutledningsförmåga.En dag var de båda i omklädningsrummet på en klubb när Watson fann ytterligare ett tillfälle att testa sin mästares kapacitet. När han såg en man som var sotsvart över hela kroppen med undantag för snoppen som var helt vit, frågade han Sherlock Holmes: "Kan du förklara detta?" Holmes kastade en förströdd blick på den nakne mannen och sade: "Elementärt, min käre Watson! En kolgruvearbetare på smekmånad!"

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards