Alla inlägg den 6 september 2007

Av Miss Iskalla - 6 september 2007 18:29

Den läääspande grodan Sven var en dag väldans bedrövad, hans vänner frågade honom varför?

-Jo sa Sven, alla ni har ju....ja ni vet......ja....med en tjej....ja, ni vet....

-Jaha sa vännerna, du är oskuld din stackare, men det ska vi lätt råda bot på. Gå in till stan för där finns det nämligen en jättebra djurbordell, gå dit så fixar allt sig ska du se!

Sven som var desperat gjorde som vännerna sa och knallade dit. Väl inne möttes han av en frodig bordellmamma som välkomnade honom ochfrågade hur hon kunde hjälpa till?

-Jo, sa Sven, jag vill ha något schpesciellt!

-Jaha, sa bordellmamman då ska vi se vad som finns ledig här..........giraffen Lena, kan det vara något?

-Nja, sa Sven, det schka va något alldelesch eschxtra!

-Jaha, då kan jag erbjuda bävern Maja kanske?

-Nja, nja, sa Sven, det schka va något alldelesch, alldelesch eschxtra, något riktigt schpescieltt schka det va!

-Hm, sa bordellmamman, då är det enda boaormen Doris, om det kan passa herrn?

Det tyckte Sven lät jättebra och han blev visad till ett rum längre ner i korridoren, knackade på dörren och klev in. Därinne låg Doris å småslumrade och vaknade till och fick syn på den lille grodan, ålade sig fram och slukade hela Sven som han var. Sen slickade hon sig om munnen och tänkte gå å lägga sig igen. Då hon kom på: Men herregud, vad har jag gjort, klockan är inte mer än 10 och lunchen serveras inte än, jag har käkat upp en kund, vad ska jag göra???

Till slut började Doris å ulka och åma sig, krängde med kroppen och hostade.......till slut kom Sven uppfarande!

Doris tittade ner på Sven! Sven tittade upp på Doris, torkade slemmet ur ögona och sa: -Hörru du, schka du schuga schå får du schuga förschiktigt!!!

Av Miss Iskalla - 6 september 2007 18:28

Det var hundra nunnor i ett nunnekloster.

En dag satt alla nunnor samlade i ett rum och då kom abbedissan in i rummet och sa argt:

- Det har begåtts en synd här i natt.

99 nunnor: -Å nej!

1 nunna: - Hehe...

Hon fortsatte: - Jag har hittat ett par kalsonger!

99 nunnor: -Å nej!

1 nunna: - Hehe...

- Och en kondom!

99 nunnor: -Å nej!

1 nunna: - Hehe...

- Och det var hål i den!

99 nunnor: - Hehe...

1 nunna: -Å nej!

Av Miss Iskalla - 6 september 2007 18:21

En man går till doktorn för att söka hjälp för sin värkande armbåge. När han kommer in i undersökningsrummet finner han att doktorn är ute och det i stället står en stor datamaskin mitt i rummet.

- Urinprovet, tack. Säger datamaskinen. Mannen blir lite förvånad men sätter in sin lilla burk med urinprov i en lucka på maskinens framsida. Luckan stängs och maskinen börjar skramla och skaka.

Efter ungefär en minut kommer det ut en remsa ur datamaskinen. Mannen läser på remsan: * Tennisarmbåge. Kom tillbaka om en vecka. Mannen går därifrån, inte helt nöjd och han bestämmer sig för att driva lite med maskinen till nästa gång.

En vecka senare när han skall tillbaka förbereder han en burk med urin från både frun, dottern och sonen. Som kronan på verket drar han en handtralla och lägger lite säd i burken. Han går tillbaka till läkaren och möts av samma maskin igen. På maskinens uppmaning sätter han in sin lilla burk i luckan och maskinen skramlar igång.

Den här gången tar det betydligt längre tid innan remsan kommer ut. Mannen tar upp remsan och läser: * Din son röker hasch. * Din dotter är gravid. * Din fru är otrogen. Och om inte du slutar runka kommer du aldrig att bli av med tennisarmbågen!

Av Miss Iskalla - 6 september 2007 18:20

Den store jägaren kom in på baren och började skryta om att han kände igen hudar och kulhål på nedfallet vilt.

Han sa; "Knyt för en ögonbindel och ställ upp lite öl och ta hit lite djurhudar så ska jag tala om vad det är för djur"

Vadet antogs och djurskinn togs fram. De satte för en ögonbindel och gav honom ett skinn. Han började känna fram och tillbaka på skinnet och sa;

"Det här är antilop skjuten med en 22:a", och det var naturligtvis rätt. Fram med ett nytt skinn.

"Det här är en tiger skjuten mitt i hjärtat med en 308:a", rätt igen och nya öl. Så höll det på hela kvällen och till sist ragglade han hem och la sig.

Nästa morgon när han tittade sig i spegeln hade han fått ett riktigt blåöga och han sa till sin fru;

"Visserligen var jag full när jag kom hem igår, men inte slogs jag väl?"

"Nää, svarade frun, det var jag som gav dig snytingen. Du kom hem och ladig, satte handen innanför mina trosor och gnuggade runt lite och sen så sa du; "Skunk, dödad med en yxa..

Av Miss Iskalla - 6 september 2007 18:18

En mycket generad kille går in på en bar och ser en snygg kvinna som sitter vid bardisken. Efter att ha samlat mod en hel timme går han fram till henne och frågar med skakande stämma: "Öh.. du har väl inte lust att snacka lite?"

Efter ett ögonblicks tystnad skriker hon: "NEJ, jag vill INTE knulla med dig!"

Alla i baren stirrar nu på dom och killen smyger sig, totalt röd i ansiktet, längs väggen tillbaka till sin plats.

Efter et par minuter går kvinnan över till han och ursäktar sig. Hon smilar och säger: "Du förstår, jag studerar psykologi, och håller på att samla stoft till min speciella avhandling, som handlar om hur folk tacklar pinsamma situationer."

Mannen rör inte en min, men ropar så högt han kan: "2.000 kr.! Du måste vara sinnessjuk!"

Av Miss Iskalla - 6 september 2007 18:14

I begynnelsen när Gud skapade kvinnan var hon inte fulländad. En dag när Eva gick en runda i paradiset så fick hon se att alla andra djur hade hår mellan benen och ville så ha det själv. Hon bad vår herre att ge henne det också. -Lägg dig på marken så får du din bön uppfylld. Eva gjorde som hon blev tillsagd och väntade, väntade och till slut somnade hon. Förbi kom en babian som fått löss. Det kliade så förfärligt att han var tvungen att göra nåt åt saken. Så fick han se en lämplig "stock"... gick fram till denna, alltså Eva, och kliade sig mot venusberget. Eva vaknade senare och till sin förtjusning märkte att hon fått som hon ville. (Vetenskapen har bevisat att kvinnan har hår mellan benen och babianen är kal i arslet.)

Vidare gick Eva och så upptäckte hon att djuren hade hål mellan benen. Hon bad vår herre om detta och fick svaret. -Sätt dig grensle vid trädet där borta. Eva gjorde som hon blivit tillsagd och väntade, väntade, väntade och somnade till sist. Då kom en hackspett flygande med inriktning på trädet och började hacka på vad han trodde var trädet. Eva vaknade senare och kände efter. Mycket riktigt hade hon återigen fått sin önskan uppfylld. (Vetenskapen har bevisat att hackspetten inriktar sig på trädets mjukaste del och kvinnan har hål mellan benen.)

Glad i hågen skuttade Eva omkring i paradiset men efter en tid så såg hon nåt märkligt... Djuren hade något att stoppa in i hålet också. Hon bad vår herre om detta och fick svaret. -Lägg dig vid strandkanten så kommer du få det du ber om. Sagt och gjort så lade sig Eva vid strandkanten. Men denna gång hade hon gett sig på att vara vaken. Hon väntade, väntade, vän.... SCHOOOOOP....

Vår herre höll på med ett experiment med att få fler typer av fåglar så han tog en fisk, satte vingar på den och så kom flygfisken till. En svärm sådana hade kommit över vattenbrynet och höll navigeringen så den flög rakt in i Eva. (Vetenskapen har än i dag inte kunnat bevisa om det är fitta som luktar fisk eller fisk som luktar fitta.)

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards