Alla inlägg under september 2006

Av Miss Iskalla - 14 september 2006 10:54

"Om jag gifter mig, får jag då en likadan karl som pappa?""Troligen, min dotter.""Men om jag inte gifter mig, blir jag då en gammal fröken som faster Hilda?""Ja, den risken finns.""Ack, vi kvinnor har inte mycket att se fram emot här i livet."

Av Miss Iskalla - 13 september 2006 21:58

George har opererats för magsår. När han skall börja arbeta igen, frågar direktören:- Nå hur känns det nu efter operationen?- Tack ganska bra. Och bättre blir det väl, nu är ju magsäcken tillskuren efter lönen.

Av Miss Iskalla - 13 september 2006 21:52

En far tog sina tre barn till djurparken för att på ett diskret sätt kunna tala om blommor och bin. När dem kom till apburen frågade han: - Är det någon som undrar vad dem gör så är det bara att fråga. -Tss, farsan, sa den äldste pojken. Dem pippar ju bara. - Íbland gör dem det bakifrån, sa den älste dottern. -Och utan gummi, sa minstingen.

Av Miss Iskalla - 13 september 2006 21:51

I en tågcupé satt en rysk soldat, en tjeckisk man, en yngre och en äldre dam. När tåget körde genom en lång tunnel blev det alldeles svart. Plötsligt hörde man ett smack och sedan ett pang. När tåget hade kört ut ur tunneln hade den ryska soldaten en blåtira. Den äldre damen tänkte: Vilken fräck soldat kyssa den unga damen, bra av henne att slå till honom. Den yngre damen tänkte: Hur kunde den där soldaten hoppa på den där damen, härligt att hon slog till honom. Den ryska soldten tänkte: Smart drag av den där tjecken kyssa den unga damen och låta mig få slaget. Den tjeckiska mannen tänkte: Vilken bra idé, kyssa mig själv på handen och slå till ryssen.

Av Miss Iskalla - 13 september 2006 21:49

- Vad har du för yrke?- Jag är gatuförsäljare.- Vad kostar en gata nu för tiden?

Av Miss Iskalla - 13 september 2006 21:43

Han kom sent som vanligt. Hon var sur.- Du älskar mig inte längre, sa hon. Och ändå lovade du en gång att älska mig hela mitt liv.- Hur sjutton skulle ja kunna veta att du skulle leva så länge?

Av Miss Iskalla - 13 september 2006 21:42

Har du hört om norsken som var i USA och körde bil på high-way´en.Med ett så löd det i radion."Danger, danger!!! There is a crazy idiot who's driving on the wrong side at the high-way."En! Sa norsken. Det er jo flere tusen!!!

Av Miss Iskalla - 13 september 2006 21:37

En man kom hem från jobbet helt utsliten och slog sig ner i soffan framför tv:n.Han sa till sin fru:- Ge mig en öl, snart börjar det. Hon suckade men skickade över en öl till honom. Efter femton minuter sa han:- Ge mig en öl till för snart börjar det. Hon blängde på honom men slängde till honom en öl till. När han avslutade ölen efter några minuter sa han:- Ge mig en öl till, det börjar vilken minut som helst. Frun blev vansinnig och skrek på honom och sa:- Är det allt du ska göra i kväll, sitta framför Tv:n och dricka öl. Du är inget annat än en lat, fet, dryg jävel... Mannen suckar och säger:- Nu har det börjat...

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards