Alla inlägg under september 2006

Av Miss Iskalla - 5 september 2006 08:52

Karlsson är nyopererad och vaknar upp efter narkosen.- Vad skönt att det är över!- Var inte så säker på det, säger mannen i sängen bredvid. I mig glömde de en massa av trådar och fick öppna igen.- Och i mig glömde de en sax, säger en annan.I samma ögonblick kliver kirurgen in:- Är det någon som har sett mina nycklar?

Av Miss Iskalla - 4 september 2006 07:25

Frun ringer maken på jobbet.-Älskling! Jag har vunnit 3 miljoner på Lotto! Skynda dig hem och packa!-Vad kul! Vad ska jag packa? Sommar eller vinter kläder?-Jag skiter i vilket, du ska vara ur huset före klockan tre!

Av Miss Iskalla - 4 september 2006 07:24

En man och hans fru är ut och kör med bilen och blir stoppad av en polis. Då uppkommer denna konversation.Mannen: "Vad är problemet, konstapeln?"Polisen: "Du körde i minst 75 på en 50-väg."Mannen: "Nejnej, jag körde i 60."Frun: "Åh, Harry. Du körde i 80." (Mannen blänger på sin fru.)Polisen: "Du får också böter för ditt trasiga stoppljus."Mannen: "Trasigt stoppljus? Det visste jag ingenting om!"Frun: "Åh, Harry. Du har vetat om det i veckor." (Mannen blänger på sin fru.)Polisen: "Jag kommer också ge er böter för att ni inte använder ert säkerhetsbälte."Mannen: "Åh, jag tog precis av mig det då ni kom gående mot bilen."Frun: "Åh, Harry. Du använder aldrig säkerhetsbälte."Då vänder sig mannen mot sin fru och skriker: "Håll käften!"Polisen vänder sig till frun och frågar: "Skriker din man alltid till dig på det viset?"Frun svarar: "Nej, bara då han är full."

Av Miss Iskalla - 3 september 2006 12:26

Vad det regnar ute nu då. Var ut o rökte nyss, gick bara ut några meter o ställde mig under tak, o sen tillbaka igen samma väg. Blev dyblöt efter den lilla stunden i regnet, var i regnet i ca en minut sammanlagt. Hoppas att det slutar att regna snart, måste gå o köpa cigg o det är en bra bit att gå o köpa det.

Av Miss Iskalla - 3 september 2006 12:15

Om Du köpte Ericsson-aktier för 100.000 svenska kronor för ca. två år sedan så är de värda ca 4.600 kronor idag. Om Du istället tyckte att teleoperatörsaktier var en bättre investering och köpte SONG NETWORKS aktier för 100.000 Svenska kronor har Du idag ca 791 kronor kvar. Om Du var klok och för två år sedan gick på Systembolaget och köpte STARKÖL för 100.000 svenska kronor drack ur dem, hade trevligt och idag går och pantar tomflaskorna så får Du 6741 kronor. Frågan är om det är därför grabbarna på torget kallas A-laget???

Av Miss Iskalla - 2 september 2006 12:44

En buffelhjord rör sig inte fortare än den långsammaste buffeln. När hjorden jagas är det de långsammaste och svagaste djuren som dödas först. Detta naturliga urval är bra för hjorden, eftersom hjorden som helhet blir snabbare och friskare genom den kontinuerliga gallringen av de svagaste medlemmarna. Ungefär på samma sätt kan den mänskliga hjärnan inte jobba snabbare än sina långsammaste hjärnceller. Som alla vet, tar överdriven alkoholkonsumtion kål på hjärnceller, men naturligtvis är det de långsammaste och svagaste hjärncellerna som går åt först. Genom att regelbundet konsumera öl, kan man rensa bort de svaga och långsamma hjärncellerna, och därigenom göra hjärnan till en snabbare och effektivare maskin. Det är därför man alltid känner sig smartare efter ett par öl. Tänk på detta, så kan ni festa duktigt med gott samvete.

Av Miss Iskalla - 2 september 2006 12:44

"Vilken skillnad är det på en dator och en norrman?""Datorn behöver bara instruktioner en gång."

Av Miss Iskalla - 1 september 2006 12:07

3 sköldpaddor, Jonny, Micke och Billy bestämde sig för att gå på picknick. Så Jonny packar picknick korgen med några flaskor öl och mackor. Problemet är bara att deras picknick ställe är beläget 10 km bort, så det tar dom 10 dagar att ta sig dit. Väl framme packar Jonny upp maten och ölen.- "Okej Billy, ge mig ölöppnaren." - "Jag tog inte med mig den," säger Billy. "Jag trodde du tog med den?" Jonny blir orolig. Han vänder sig mot Micke. "Tog du med ölöppnaren?"Självklart tog inte Micke med sig den, så dom är fast 10 km hemifrån utan ölöppnare.Jonny och Micke ber Billy att gå tillbaka och hämta dom, men han vägrar med förklaringen att dom andra två kommer äta upp alla mackorna medans han är borta. Två timmar senare, efter att Jonny och Micke har svurit på sina sköldpaddsliv att inte äta av mackorna, går han till sist med på det. Så Billy ger sig iväg längs med vägen i ett stadigt tempo. 20 dagar och han har inte setts till, Jonny och Micke svälter, men ett löfte är ett löfte. Så dom låter bli mackorna. Ytterliggare 5 dagar senare och fortfarande ingen Billy. Men ett löfte är ett löfte.Men till slut klarar dom inte av hungern, och bestämmer sig för att ta varsin macka. Dom packar upp 2 mackor och precis som dom ska ta varsitt bett hoppar Billy fram från bakom en sten och utbrister: - Jag visste det!! Era jävla lögnare! Jag tänker fan inte gå!

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards