Alla inlägg den 16 september 2006

Av Miss Iskalla - 16 september 2006 23:10

Läst på Kulturhusets dass:Om jag kunde skita guld,skulle jag betala min skuld.Aldrig mera handla på krita,bara sitta här och skita.

Av Miss Iskalla - 16 september 2006 23:10

För att minimera risken för oönskade sjukdomar eller barn rekommenderas att ni använder dubbla kondomer med stark senap mellan.Om den yttersta brister så skriker hon och om den innersta gör det så är det han som skriker.

Av Miss Iskalla - 16 september 2006 00:17

Lilla Pelle kommer in i köket och hittar mamma stående på knä framför pappa som har byxorna nerdragna till knäna!! - Vad sysslar ni med, frågar Pelle? Efter en kort tystnad så säger pappan: - Mamma bakar en kaka! - Ja jag kan se det, mamma har glasyr i ansiktet!

Av Miss Iskalla - 16 september 2006 00:16

Det var några barn i en familj som hade en hund som hette Tarsan. Barnen lekte varje dag med hunden och älskade Tarsan. Men en dag blev Tarsan påkörd av en bil och dog. Mamman blev förtvivlad och undrade hur barnen skulle ta detta. Barnen kom hem från skolan och satte sig vid köksbordet och fikade. Mamman sa: - Det hände något tråkigt i dag. Tarsan blev påkörd av en bil i dag och dog. - Jaså, sa barnen och fortsatte och fika och gick sedan ut och lekte. Mamman drog en lättnadens suck och tänkte att det gick ju bra. Efter en stund kom barnen in och sa: - Var är Tarsan vi vill leka med honom! - Men jag berättad att han blev påkörd av en bil och dog, säger mamman! Alla barnen på en gång: - Va! Vare Tarsan, vi tyckte du sa att det var farsan.

Av Miss Iskalla - 16 september 2006 00:14

Det var en präst och en norrman som var ute och golfade. När dom hade spelat ett tag så slog norrmannen en väldig miss o sa: - Jävlar vilken miss! Då sa prästen: - Om du säger så där kommer gud att straffa dig! Så fortsatte spelet och efter tag sa norrmannen igen: - Jävlar vilken miss! Då sa prästen: - Om du säger så där en gång till kommer gud att bli riktigt förbannad! Så fortsatte spelet ännu ett tag utan några missöden men så plötsligt sa norrmannen: - Jävlar vilken miss! Då kom det en blixt från himlen som träffade prästen o då hördes det uppifrån: - Jävlar vilken miss!

Av Miss Iskalla - 16 september 2006 00:13

En man kommer till doktorn. - Jag har någon konstig bula här i pannan, den växer och växer. Doktorn svarar: - Jag skall ta ett prov! Doktorn tittar i mikroskopet och säger till patienten: - Det är en "penis" som håller på att växa ut! - Åh jösses! Operera bort den! - Det går inte den måste växa ut först! - Hur skall jag kunna se mig i spegeln och raka mig varje morgon med en penis i pannan? - Ingen fara, testiklarna kommer att skymma!

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards