Alla inlägg under september 2006

Av Miss Iskalla - 1 september 2006 12:04

Tre killar sitter i en bar när ett fyllo raglar in, pekar på killen i mitten och skriker: ”Din morsa är det bästa ligget i stan!”Alla tror att världens tumult är på gång, men killen i mitten ignorerar överraskande fyllot, som snubblar iväg till andra änden av baren.Tio minuter senare kommer han dock tillbaka fylld av energi: ”Jag satte just på din morsa, och det var skithäääärligt!”Killen i mitten tar fortfarande ingen notis om fyllbulten, som än en gång försvinner iväg.Tio minuter senare återupprepas proceduren: ”Din morsa lät mig till och med…”Denna gång tröttnar killen i mitten och avbryter alkisen: ”Dra hem nu farsan, du är packad.”

Av Miss Iskalla - 1 september 2006 12:02

En inbrottstjuv hade bevakat en flott villa under en längre tid. En mörk kväll var han säker på att ägarna var borta och skred till verket. Väl inne i huset hör han en hes röst:- Jag ser dig allt! Och det gör Jesus också! Han snor runt och tänder ficklampan. I ljuscirkeln ser han en stor papegoja i en bur. – Jag ser dig allt - och det gör Jesus också! upprepar den. Mycket lättad börjar tjuven skratta och tar sig en närmare titt på gojan; på buren sitter en namnskylt. – Muhammed läser han. - Muhammed! Det var ett konstigt namn på en papegoja!" - Kan hända, svarar fågeln. Men å andra sidan är Jesus ett ganska konstigt namn på en rottweiler...

Av Miss Iskalla - 1 september 2006 11:52

Med de nya Drive In Bankomaterna kommer du som kund att kunna ta ut pengar utan att lämna bilen. Instruktioner för de ny bankomaterna följer nedan. Vänligen läs de instruktioner som passar till ditt kön, och memorera dem till första gången du ska använda automaten.INSTRUKTIONER FÖR MÄN:1. Kör fram till Bankomaten.2. Rulla ner fönstret.3. Sätt in kortet och knappa in din PIN-kod.4. Skriv in det önskade beloppet.5. Tag kortet, pengarna och kvittot.6. Rulla upp fönstret.7. Kör.INSTRUKTIONER FÖR KVINNOR:1. Kör fram till Bankomaten.2. Backa så att sidorutan kommer närmare Bankomaten3. Starta motorn igen!4. Rulla ner fönstret.5. Leta fram din handväska och töm ut innehållet på passagerarsätet för att hitta kortet.6. Leta efter ditt smink och kontrollera makeup'en i spegeln.7. Försök att stoppa in kortet i Bankomaten.8. Öppna bildörren för att komma lite närmare.9. Sätt in kortet.10. Vänd kortet riktigt.11. Leta rätt på kalendern i din handväska och läs PIN-koden, som du har skrivit på omslaget.12. Knappa in PIN-koden.13. Tryck på "FEL" och skriv den korrekta PIN-koden.14. Skriv in önskat belopp.15. Kolla makeup'en i spegeln igen.16. Ta pengarna och kvittot.17. Töm handväskan igen för att hitta din plånbok, stoppa ner pengarna i den.18. Stoppa kvittot längst bak i checkhäftet.19. Kolla makeup'en igen.20. Kör två meter framåt.21. Backa tillbaka till Bankomaten.22. Tag kortet.23. Töm väskan, hitta kortfodralet och stoppa ner kortet i det.24. Kontrollera din makeup.25. Starta motorn igen! Och kör bort från Bankomaten.26. Kör några kilometer.27. Släpp nu upp handbromsen.

Av Miss Iskalla - 1 september 2006 10:55

Skylt ovanför norska brandsläckare:"OBS! Prova alltid släckaren en vecka före brand".

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards