Alla inlägg under augusti 2006

Av Miss Iskalla - 23 augusti 2006 08:26

En blondin kommer in på ett bankkontor i Stockholms City och ber att få ett lån. Hon säger att hon ska till Europa i affärer i två veckor och behöver låna 5 000 kronor. Banktjänstemannen säger att han behöver någon slags säkerhet för lånet. Blondinen lämnar nycklarna till en ny Rolls Royce som står parkerad på gatan utanför banken. Detta fungerar bra, banken accepterar bilen som säkerhet för lånet. Banktjänstemannen och de andra på banken får sig alla ett gott skratt åt blondinen som använder en 1.800 000 kronors Rolls som säkerhet för ett lån på 5 000 kronor. Han kör sedan ner Rollsen i bankens garage och parkerar den där. Två veckor senare kommer blondinen igen, betalar tillbaka 5 000 plus ränta 31.50 Banktjänstemannen säger till blondinen: "Vi är mycket glada att Ni ville låna hos oss, men vi är en smula förbryllade. När Ni var borta kollade vi upp Er och upptäckte att Ni är multimiljonär. Det som förbryllar oss är att Ni behövde låna 5 000 kronor. Blondinen svarar: "Var annars i Stockholm kan jag parkera min bil i två veckor för bara 31.50?"

Av Miss Iskalla - 22 augusti 2006 17:39

Läs och begrunna. Ligger ganska mycket i detta när man börjar tänka igenom saker och ting.Två resande änglar kom till en rik familj för att övernatta.Familjen var hänsynslös och de fick inte sova i ett gästrum.Istället placerades de i ett rum i en kall källare. När de skulle lägga sig såg den äldre ängeln ett hål i väggen och lagade det.Då frågade den yngre ängeln varför hon lagade hålet.Hon svarade: "Saker är inte alltid sådana som man tror."Nästa natt övernattade de i ett fattigt hus.Den snälla husvärden delade sin middag med dem och de fick sova i deras sängar för att vila sig ordentligt. När de vaknade nästa dag såg de husvärden och hans fru gråtande.Deras enda ko låg döende på ängen.Den yngre ängeln var verkligen arg och frågade den äldre hur hon kunde tillåta att någonting sådant kunde hända."Den elaka husvärden hade allting och du hjälpte honom ändå.Trots att den andre hade väldigt lite, delade han det med oss och du tillät att hans enda ko dör".Den äldre ängeln svarade: "Saker är inte alltid sådana som man tror."När vi var i den kalla källaren såg jag att det fanns guld i det hålet så jag lagade det för att han inte skulle kunna hitta guldet, eftersom han var så girig. Förra natten när vi sov i det fattiga huset kom dödens ängel för att hämta husvärdens fru, så jag gav honom kon istället."Saker är inte alltid sådana som man tror".Någon gång händer det saker som man är olycklig över.Tro att varje sådan händelse är till din fördel. Med tiden kommer du att få veta...Några människor kommer snabbt in i våra liv och snabbt försvinner ur våra liv .Några människor blir våra vänner och stannar länge i våra liv.De lämnar vackra spår i våra hjärtan. Vi blir aldrig mera som vi varit, eftersom vi lärde känna en god vän!Igår är historia.Imorgon är en gåta.Idag är en gåva och det är därför den kallas present.Lev och njut i varje ögonblick!Ta den lilla ängeln och var rädd om den. Han vaktar över dig.Det är en speciell ängel. Sudda inte bort det här meddelandet!Just nu är någon väldigt stolt över dignågon tänker på dignågon saknar dignågon vill prata med dignågon vill att du inte har problemnågon är tacksam för din hjälpnågon vill hålla din handnågon vill se dig lycklignågon vill ge dig en presentnågon älskar dignågon beundrar din styrkanågon behöver din axelnågon behöver att du skickar den här ängeln till honom/henne

Av Miss Iskalla - 22 augusti 2006 17:35

En dag ställde läraren en fråga till Lisa som råkat slumra till i sin bänk:"Vem skapade universum Lisa?"När Lisa inte reagerade, så tog lille Jonny, som satt bakom Lisa, sin penna och stack henne i ryggen."Åh Herregud!" skrek Lisa."Jättebra Lisa!" sa läraren och Lisa somnade om.Efter en stund frågade läraren Lisa igen;"Vem är vår herre och räddare?"Men Lisa reagerade inte heller denna gång från sin sömn. Ännu en gång fanns Jonny där med sin penna och stack henne i ryggen, vän som han var."Jesus Christus!" skrek Lisa."Jättebra" sa läraren nöjt igen medan Lisa återigen föll in i sin härliga sömn.Sedan frågade läraren Lisa en tredje gång;"Vad sa Eva till Adam efter att hon hade fått sitt tjugotredje barn?"Ännu en gång sov ju Lisa så Jonny fick rycka in med sin penna; han böjde sig fram och petade på henne igen, men den här gången så hoppade Lisa till och skrek:"OM DU STICKER DEN DÄR JÄVLA GREJJEN I MIG EN GÅNG TILL SÅ KOMMER JAG BRYTA DEN I TVÅ DELAR OCH TRYCKA UPP DEN I RÖVEN PÅ DIG!"

Av Miss Iskalla - 22 augusti 2006 17:33

Tre yrkesmän, en skeppare, en trädgårdsmästare och en elektriker diskuterade vem som var först på jorden.Skepparen sa att han var först.- Vem skulle annars ha kört Noaks ark.Trädgårdsmästaren protesterade.- Vi anlade Edens lustgård. Vi var tidigare.Elektrikern protesterade högljutt.- När Gud sade "Varde ljus", då hade vi redan varit där och dragit våra kablar.

Av Miss Iskalla - 22 augusti 2006 17:32

Den unge mannen stoppade bilen på en enslig skogsväg och började tafsa på flickan.- Hörru, vänta lite, sa flickan.- I själva verket fnaskar jag, och om du vill fortsätta får du allt vackert betala 500 spänn.Han var upphetsad o kåt, så han betalade henne. Efteråt satt han bara och stirrade ut genom vindrutan.- Ska vi inte köra iväg nu?, undrade hon.- Nej, sa han, i själva verket är jag en taxichaffis och en körning tillbaka till stan kostar 500 spänn...

Av Miss Iskalla - 22 augusti 2006 17:32

Lille Pelle gömde sig i storebrors bil en kväll för att ta reda på vad raggarna gör på kvällarna. Efter ett varv nere på stan hoppade Lisa in i bilen och färden gick till sandtaget.- Vill du eller inte?- Nej jag vill inte!- Ok då får du gå hem. Dagen efter så sa Pelle till Anna:- Hoppa på så åker vi till sandtaget med min cykel. Väl framme så frågar Pelle Anna:- Vill du eller inte?- Ja jag vill, svarar Anna. Pelle funderar ett tag och frågar igen:- Vill du eller inte?- Ja jag vill, svarar Anna. Pelle suckar och svarar:- Jaha då får väl jag gå hem då.

Av Miss Iskalla - 22 augusti 2006 17:30

Kal och Osborn träffades på måndag förmiddag, och Osborn hade två härliga blåtiror i vardera öga. VA!! vad har du gjort! frågade Kal. Jo sa Osborn, jag var i kyrkan igår och i bänken framför mig kom de en dam som hade kjol mellan skinkorna, så jag tog tag i kjolen för å hjälpa henne, men då blev hon så illsker och gav mej en smocka så jag såg stjärnor. Men! frågade Kal, hur fick du den andra då? Jo, eftersom hon blev så illsker så tyckte jag det var bäst att trycka tillbaka kjolen.

Av Miss Iskalla - 22 augusti 2006 17:26

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, tillexempel genom att ta i dörrhandtag.3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad medmunherpes från en av gästerna.9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meterifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningenfastnar på dem.11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards