Alla inlägg under april 2007

Av Miss Iskalla - 12 april 2007 13:46

Göran Persson gjorde ett besök på en mellanstadieskola och han kom till en av klasserna. De var mitt uppe i en diskussion om ord och deras olika betydelser. Läraren bad statsministern att leda diskussionen om ordet “tragedi”. Alltså frågade landets ledare om klassen kunde ge ett exempel på en tragedi.En pojke reste sig upp och sade:”Om min bästa vän, som bor på en bondgård, leker ute på åkrarna och en traktor kör över honom så att han dör så vore det en tragedi.""Nej," sade Persson, "det vore en olycka."En flicka räckte upp handen:"Om en skolbuss med 50 barn körde utför ett stup, och alla i bussen dog, så vore det en tragedi.""Tyvärr inte, förklarade statsministern. "Det är vad vi kallar en stor förlust."Det blev helt tyst i rummet. Inget mer förslag kom från barnen. Persson såg ut över rummet."Finns det ingen som kan ge mig ett exempel på en tragedi?"En pojke räckte mycket tvekande upp sin hand. Med låg stämma sade han:"Om regeringens flygplan med er och Anitra Steen ombord blev träffade av en missil från ett av våra egna jaktplan och sprängdes i småbitar, det vore en tragedi.""Fantastiskt", jublade Persson. "Helt rätt. Och kan du tala om för oss varför det skulle vara en tragedi?""Jo," sade pojken, "Det måste helt enkelt vara en tragedi, för det vore verkligen ingen stor förlust och det skulle förmodligen inte vara en olycka heller."

Av Miss Iskalla - 11 april 2007 13:57

Skillnaden mellan erotisk och pervers......Erotisk är du om du kittlar din flickvän mellan benen med en ankfjäder. Pervers är du om du stoppar in hela ankan!

Av Miss Iskalla - 11 april 2007 13:41

Både rentjurar och renkor får horn på sommaren.Tjurarna fäller sina i början av vintern.Honorna behåller sina horn tills det kalvat på våren.Det betyder att alla jultomtens renar är honor.Det borde man ju ha begripit...Det måste vara kvinnor som klarar av att dra en fet karl i röda kläder, till rätt adresser, runt hela jorden, på en natt, utan att fara vilse!

Av Miss Iskalla - 10 april 2007 13:58

Du är så vacker, du är lite trång, men mjuk och god. Älskar att vara inne i dig.Du får mig så varm, du får mig att gå... Jag älskar dig min joggingsko...

Av Miss Iskalla - 10 april 2007 13:40

En läkare hade uppfunnit en maskin som kunde överföra smärtorna under en förlossning till barnets far. Ett äkta par tog chansen att prova maskinen.Då födseln satte igång, blev maskingen inställd på att föra över 25 % av smärtorna till fadern, men mannen märkte ingenting överhuvudtaget.Läkaren tyckte att det verkade märkligt och höjde inställningen till 50 %.Mannen märkte fortfarande ingenting, men kvinnan mådde märkbart bättre.Eftersom det gick så bra, överförde man 100 % av smärtorna till mannen.Förlossningen fortgick utan att kvinnan hade några som helstsmärtor och ett välskapt barn föddes. Då mannen kom hem från BB, fann hanbrevbäraren liggandes död vid ytterdörren.

Av Miss Iskalla - 9 april 2007 13:38

En kvinna kommer hem och säger till sin man.- "Kommer du ihåg huvudvärken jag har haft alla dessa år? Nu är den borta!"- "Ingen huvudvärk längre - frågade mannen. Hur gick det till?"Hon svarade - "Eva rekommenderade en hypnotisör till mig. Han sa att jag ställa migframför en spegel och upprepa - Jag har ingen huvudvärk, jag har ingenhuvudvärk, jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk....Det fungerade! Huvudvärken är borta!"Mannen svarade - "Det är ju fantastiskt!"Kvinnan - "Du vet ju att du inte har varit Tarzan direkt i sängen domsenast åren. Du skulle kanske också besöka hypnotisören och se vad han kangöra åt det."Mannen gick med på detta.Efter besöket hos hypnotisören kommer mannen hem, lyfter upp sin hustru ochlyfter henne in i sovrummet, klär av henne, lägger henne på sängen ochsäger:"- Rör dig inte, jag är strax tillbaka."Han går in i badrummet och kommer tillbaka en liten stund senare och hopparner till henne i sängen och älskar passionerat som aldrig förr.Han fru säger - "Wow - det var ju fantastiskt!"Mannen svarar - "Rör dig inte, jag är strax tillbaka."Han går tillbaka in i badrummet, kommer ut igen, dom älskar ännu en gång. ´Frun säger - "Wow, det var ju ännu bättre!!!"Då säger mannen - "Rör dig inte, jag är strax tillbaka."Efter det går han in i badrummet igen. Denna gången följer hans fru tyst efter honom, ser honom stå framför spegeln och säga; "Hon är inte min fru, hon är inte min fru, hon är inte min fru ..."Hans minnesgudtjänst äger rum på måndag.

Av Miss Iskalla - 8 april 2007 13:37

En gammal man berättar för sitt barnbarn om ett gräl som pågår inom honom. Han säger att det är mellan två vargar. En är ond. Den är full av avundsjuka, sorg, ånger, girighet, högmod, självömkan, skuld, bitterhet, mindervärdighet, lögner, falsk stolthet, överlägsenhet och egoism. Den andra är god. Den är fylld av glädje, fred, kärlek, hopp, ärlighet, ödmjukhet, vänlighet, välvillighet, medkännande, generositet, sanning, medlidande och tro. Barnet tänker efter en stund och frågar sedan sin morfar Vilken varg vinner? Den gamle mannen svarar helt enkelt Den som jag matar.

Av Miss Iskalla - 7 april 2007 13:35

Lille Jonny kom in i köket där hans mamma stod och lagade middag.Hans födelsedag var i dagarna och han tyckte att det var ett bra tillfälle att tala om vad han önskade sig."Mamma, jag vill ha en cykel när jag fyller år."Lille Jonny var lite av en bråkstake . Han hade varit i bråk både hemma och i skolan.Mamman frågade om Jonny trodde att han förtjänade några presenter.Självklart tyckte Jonny det.Jonnys mamma som var en kristen kvinna tyckte att han skulle se över sitt beteende det senaste året och sen skriva ett brev till gud och förklara varför han tyckte att han förtjänade en cykel.Jonny sprang upp för trapporna till sitt rum och satte sig för att skriva ett brev till gud...Brev 1:Käre Gud.Jag har varit en väldigt snäll pojke detta året och skulle vilja ha en cykel när jag fyller år. En röd. Din vän Jonny.Jonny visste att han inte varit ärlig, han hade ju inte varit riktigt snäll det senaste året. Så han knycklade ihop brevet och började på ett nytt...Brev 2:Kära Gud,Detta är din vän Jonny.Jag har varit ganska snäll i år och skulle vilja ha en röd cykel i present när jag fyller år Tack på förhand JonnyJonny visste att han fortfarande inte var ärlig så han rev sönder brevet och började om igen...Brev 3:Kära Gud,Jag har varit en hyfsad pojke i år och jag vill verkligen ha en röd cykel på min födelsedag. Din vän JonnyJonny visste att han inte skulle kunna skicka detta brevet heller till Gud.Jonny kände sig väldigt upprörd. Han gick tillbaka ner i köket och sa till sin mamma att han skulle gå till kyrkan. Jonnys mamma trodde att hennes plan hade fungerat för Jonny såg väldigt ledsen ut..."Kom hem innan middagen bara" sa mamman.Jonny gick ner för vägen till kyrkan och väl där gick han fram till altaret.Han såg sig omkring för att se om någon var där som kunde se honom.Han lyfte upp en staty av heliga Maria, lät den snabbt glida ner innanför jackan och sprang sen ut ur kyrkan.Han sprang hela vägen hem och väl hemma så sprang han genast upp på sitt rum där han skrev ett nytt brev till Gud...Brev 4:JAG HAR DIN MAMMA.OM DU VILL SE HENNE IGEN SÅ GE MIG DEN SATANS CYKELN!HÄLSNINGAR...DU VET VEM!!!!!

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards