Alla inlägg den 2 januari 2007

Av Miss Iskalla - 2 januari 2007 22:42

Polisen till den nervöse föraren: "Det här skrothögen vägrar jag kalla bil!" "Vilken tur, jag har nämligen inget körkort."

Av Miss Iskalla - 2 januari 2007 10:50

Det var lille Kalle som i skolan fick en fråga av fröken: "Om det sitter tre fåglar på en telefonledning, och den ena blir skjuten, hur många fåglar finns det då kvar på ledningen?" Kalle svarar ingen, eftersom alla blir rädda och flyger därfifrån. Då säger fröken: "Ja, jag gillar hur du tänker, men det är ju inte riktigt rätt." Då räcker Kalle upp och säger: "Det sitter tre damer på en bänk och alla äter glass. Den ena biter på glassen, den andra slickar på den medan den tredje suger på den. Vilken av damerna är gifta?" Fröken tänker länge och väl, innan hon svarar: "Ja, det är väl hon som suger på glassen." Då svarar Kalle: "Nja, det är allt hon som har vigselring på fingret, men jag gillar hur fröken tänker!"

Av Miss Iskalla - 2 januari 2007 10:42

Det kom en man till läkaren som sa att det kittlade så värst i rumpan. Kan läkaren kanske känna lite med ett finger eller så för att se om något är fel? sa Mannen. Läkaren som hade homofobi gav mannen istället ett par piller som skulle hjälp honom. Ät dessa i en vecka så ska du se att det blir bra sa läkaren. En vecka senare kom mannen igen och klagade över kittlingarna i brunögat, och frågade återigen om läkaren kunde känna efter lite. Läkaren gav mannen en salva som skulle hjälpa inom en vecka. Veckan efter var mannen där igen och klagade på samma sak. Läkaren fick nog och drog på gummihandsken och började gräva. Läkaren gräver lite och efter en stund säger han: Men det är ju inte konstigt att det kittlas i rumpan, ni hade ju en ros innanför ringmuskeln! -Ja, och den är till dig, säger mannen

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards