Alla inlägg under oktober 2006

Av Miss Iskalla - 27 oktober 2006 12:09

En man kom in i en bar och sa till den kvinnlige bartendern:- Ge mig en öl men den ska vara stor för jag har en så fruktansvärd stor!Hon tyckte att han var lite skrytsam men han fick en. Han svepte den i ett drag och sa:- Ge mig en större föe jag har en så stor!Han fick en men hon tyckte att han var väldigt skrytsam. Han svepte också den i ett drag och sa:- Ge mig en srörre för jag har en så fruktansvärd stor!- Jaha sa bartendern upptill bevis visa den då!Han drog ner byxorna och ut kröp en sköldpadda.- Men varför har du en sköldpadda i byxorna för?- Sköldpadda? Det e ju en flatlus!

Av Miss Iskalla - 27 oktober 2006 12:08

President bush , en ridlärare, en basket spelare , pojken och präster var i ett störtande flygplan och det fanns bara fyra stycken fallskärmar, Först sa ridläraren: mina hästar och elever behöver mej. så tog hon en fallskärm och hoppade , sedan sa basketproffset: Mitt lag behöver mej. så tog han en fallskärm och hoppade ,sedan så sa presiden bush: Jag är världens intiligentaste president , mitt land behöver mej. så tog han en och hoppade , då sa prästen till pojken: Jag e så gammal, du behöver fallskärmen mer än mej, Pojken: det gör inget , den finns en fallskärm till dej oxå , för väldens interigentaste president tog min skolväska...

Av Miss Iskalla - 26 oktober 2006 12:07

- Så mycket kan jag säga om ert golfspel, sa caddyn, att ni är inte den sämste golfspelaren jag träffat på. Men idag har jag varit på platser som jag aldrig tidigare sett...

Av Miss Iskalla - 26 oktober 2006 12:05

-"Jag tröttnade på att jobba i affär och höra att chefens evigatjat om att kunden alltid har rätt."-"Jasså? Vart jobbar du nu då?"-"Vid polisen. Där har kunden alltid fel..."

Av Miss Iskalla - 25 oktober 2006 12:10

- Förlåt, damen, men ni står på min fot.- Placera då er fot där den hör hemma. Drummel!- Fresta mig inte, kärring!

Av Miss Iskalla - 25 oktober 2006 12:03

Advokat Bergström satt och talade med sin mycket vackra ochurringade bordsdam vid en mycket fin middag.-"Min fru har börjat härma fåglar", berättar han efter ett tag.-"Jasså, så intressant. Vad gör hon då?"-"Tja, just nu sitter hon och bevakar mig som en hök..."

Av Miss Iskalla - 24 oktober 2006 12:10

Av att skåda en del gifta män förstår man att kvinnor har en sanslös humor.....

Av Miss Iskalla - 24 oktober 2006 12:02

Symptom: Drinken varken smakar eller värmer. Skjortan känns blöt.Orsak: Du har inte munnen öppen när du dricker eller du sätter glaset till fel del av ansiktet.Åtgärd: Köp en ny drink och träna framför spegeln tills du behärskar tekniken.Symptom: Drinken varken smakar eller värmer. Drinken är ovanligt klar.Orsak: Glaset är tomt.Åtgärd: Försök hitta någon som bjuder på ny drink.Symptom: Fötterna känns kalla och fuktiga.Orsak: Du håller glaset i fel vinkel.Åtgärd: Vänd på glaset så att öppningen riktas mot taket.Symptom: Fötterna känns varma och fuktiga.Orsak: Du har delvis mist kontrollen över kroppen.Åtgärd: Leta upp en hund som du kan skylla på. Kräv en drink av husse som tröst och ersättning.Symptom: Baren är suddig.Orsak: Du tittar genom botten på glaset.Åtgärd: Försök hitta någon som bjuder på en ny drink.Symptom: Baren gungar.Orsak: Du sitter i tvärdrag.Åtgärd: Sätt dig i ett hörn eller trä stolsryggen innanför skjortan.Symptom: Baren flyttar sig.Orsak: Du håller på att bli utburen.Åtgärd: Försök att få reda på om du bärs till en annan bar. Om inte, skrik att du blir kidnappad.Symptom: Det har plötsligt blivit mycket folk.Orsak: Du ser dubbelt.Åtgärd: Blunda med ena ögat.Symptom: Väggen mittemot är avdelad med takbjälkar och lampor sticker ut.Orsak: Du har fallit baklänges.Åtgärd: Om glaset inte är tomt så ligg kvar. Be annars om hjälp att komma upp till baren.Symptom: Det har blivit skumt. Du har fimpar och grus i munnen.Orsak: Du har fallit framåt.Åtgärd: Samma åtgärd som 'fall bakåt'.Symptom: Sängen är hård, kall och blöt när du vaknar. Du känner inte igen ditt sovrum.Orsak: Du har sovit i rännstenen.Åtgärd: Försök att se på klockan om baren är öppen, om inte - somna om.Symptom: Allt börjar mörkna.Orsak: Baren håller på att stänga.Åtgärd: Bli HYSTERISK!

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards